Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  ADAPTOGEN MIX PROTIV STRESA 180G - FA

  Proizvođač: FA Nutrition
  Dodatak u prahu posebno preporučen za osobe izložene stresu i psiho-fizičkom umoru.
  SKU: FIT90909
  Dostupnost: 3 na zalihi
  60,00 RON
  i h

  Dodatak Adaptogen Mix 180g, protustresni lijek, sadrži nekoliko biljnih sastojaka s adaptogenim svojstvima. Zbog visoke koncentracije aktivnih tvari, posebno je preporučljiv za osobe izložene stresu i psihičkom i fizičkom umoru. Ovaj prah je idealan za one koji žele raznolikost u prehrani.

  Pripremljen u obliku lagano topivog praha, ovaj dodatak sastoji se isključivo od prirodnih sastojaka bez bojila. Budući da je bez sastojaka životinjskog podrijetla, pogodan je i za vegetarijance i vegane. Prednosti uključuju poboljšanje kognitivne funkcije i raspoloženja, uz dodatnu dozu vitalnosti koju donosi ginseng.

  Mješavina također sadrži biljne adaptogene, pružajući prirodnu potporu protiv pretjeranog stresa i umora, bilo da je riječ o fizičkom ili mentalnom naporu. Ekstrakt ashwagandhe vrijedan je za otpornost na stres i psihofizičku ravnotežu, pomažući tijelu da se nosi s rastućim zahtjevima za umorom.

  Rhodiola rosea i ekstrakt ginkgo bilobe doprinose neurokognitivnoj funkciji, dok ginseng, osim vitalnosti koju pruža, podržava poboljšanje kvalitete svakodnevnog života. Ginseng se često konzumira zbog svojeg stimulirajućeg učinka i ključni je sastojak za povećanu vitalnost.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *