Pretraga
Proizvodi
    Menu Close

    O nama

    Glavna aktivnost tvrtke RecoSport je uvoz i distribucija prehrambenih dodataka i proizvoda za sportaše, kao i sportske opreme i medicinske opreme. Započeli smo poslovanje 2011. godine i vaša smo glavna podrška kada vam je potreban poticaj da postanete visoko performantni sportaš ili ako jednostavno odlučite baviti se sportom kao načinom provođenja slobodnog vremena. Nudimo širok raspon dodataka koji su potrebni tijelu tijekom intenzivnih i dugotrajnih napora, kao i prehrambene dodatke potrebne za oporavak nakon napora. Osim toga, pružamo dodatke i opremu za potporu oporavku nakon mogućih ozljeda i intervencija.

    Vrijedi spomenuti da RecoSport surađuje s najpoznatijim imenima u svijetu sporta, uključujući proizvođače poput Multipowera, Z-Konzepta, Body Attacka za dodatke prehrani, te RehabMedica, Pinoa, Sveltusa za sportsku opremu i medicinsku opremu.

    Posebno smo posvećeni kvaliteti, zbog čega naši prehrambeni dodaci, sportski proizvodi i cijeli niz usluga koje pružamo odražavaju profesionalnost i potpunu posvećenost. Osim toga, naš omjer kvalitete i cijene dokazano je najbolji na tržištu u Rumunjskoj, što potvrđuje cijeli naš popis klijenata i partnera. Među njima su prestižni fitness centri u Rumunjskoj, preko 90% sportskih klubova diljem zemlje, kao i nacionalne i međunarodne nogometne momčadi.