Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  Cryoscreen - Aparat za hladnu stimulaciju

  Ova tehnika omogućuje pad temperature s 32°C na 4°C u 30 sekundi zbog hladne snage od -78°C i tlaka od 50 bara (CO2).
  SKU: FIT048762
  Poziv za određivanje cijene
  i h

  Ova tehnika omogućuje pad temperature s 32°C na 4°C u 30 sekundi zbog hladne snage od -78°C i tlaka od 50 bara (CO2). Termički šok je odmah, stimulira receptore kože koji šalju snažnu i vrlo brzu poruku mozgu kako bi dobili reakciju putem refleksnog sustava.

   Visokotlačna mlaznica Kontinuirani protok CO2-a pod tlakom od 50 bara na temperaturi od -78 °C. Aluminijska mlaznica osigurava čistoću protoka CO2 za bolju udobnost tretmana. Druge mlaznice dostupne su za variranje tlaka i tretiranje osjetljivih područja. Ergonomična ručka Udobno rukovanje uređajem. Idealno oblikovan za optimalan tretman.

   LED zaslon

  Prikazujte u stvarnom vremenu boje područja koja treba tretirati na zaslonu. ON/OFF gumb snima zaslon. Pogledajte temperaturu kože, kontrolirajte termički šok i trajanje tretmana.

  Prijenos podataka

  Prijenos fotopodataka i napunite svoj uređaj putem USB priključka.

  Toplotna kamera

  Ciljajte odmah područje koje treba tretirati pomoću ugrađene termalne kamere. Dijagnostika i termalna ravnoteža su dostupni za pomoć.

  Osiguran okidač Lagani pritisak omogućuje gledanje zaslona i dobivanje termalnog viđenja. Veći pritisak pokreće projekciju CO2 mikrokristala. Korištenje na otvorenom

  IP22: Ovaj uređaj je vodootporan i može se koristiti na otvorenom pod potpunom sigurnošću.

  Prijenosan i autonomni Uređaj je lagan i prenosiv u torbi.

  Potpuno je autonoman zbog svoje punjive baterije ili powerbanka koji dolazi s uređajem.

  Paket uključuje:

  • Cryo Screen uređaj;
  • CO2 crijevo;
  • Otvore;
  • Punjač;
  • Transportna kutija. Praksa fizioterapije: Grčevi i bolovi u krioterapiji s plinom.

  Krioterapija se temelji na sublimaciji ugljičnog dioksida na -78 °C. Kad se primjenjuje u visokotlačnom mlazu, inducira termički šok s trenutnim analgetičkim učinkom za pacijenta, inhibirajući aktivnost nociceptivnih živčanih vlakana i biokemijskim učinkom na enzimsku proizvodnju u upalnom procesu. Plinska krioterapija pruža trenutačno i u mnogim slučajevima trajno olakšanje boli.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *