Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  FLEXBEAM - Uređaj za oporavak s infracrvenim zrakama

  Uređaj za oporavak i poboljšanje sportskih performansi.
  SKU: FIT03822
  2.490,00 RON
  i h

  FlexBeam, uređaj dizajniran od strane NASA-e, koji djeluje na bazi infracrvene svjetlosti, pruža optimalan fiziološki odgovor u sljedećim situacijama:

  UBLAŽAVA BOL - Iskusite ublažavanje boli i ubrzajte ozdravljenje poboljšanjem opskrbe kisikom oštećenih tkiva, smanjujući nelagodu uzrokovanu nedostatkom kisika.

  POPRAVLJA MIŠIĆE - Poboljšava protok krvi kako bi se uklonila bol u mišićima uklanjanjem nakupljanja mliječne kiseline. Aktivira aktivnost matičnih stanica za regeneraciju mišićnog tkiva, pomažući bržem oporavku i ozdravljenju.

  PUNI VAŠU ENERGIJU - Napunite svoje stanične baterije pružajući svjetlost koju mitohondriji trebaju za proizvodnju energije u obliku ATP-a, izvora energije vašeg tijela.

  BOLJE SE OPORAVITE - Bilo da se oporavljate od ozljede ili napornog dana, kratkovalna infracrvena svjetlost može ubrzati vaš oporavak, pomažući vašem tijelu da se učinkovitije obnavlja i samoizlječuje.

  FlexBeam je uređaj za oporavak pomoću infracrvene svjetlosti, ingeniozno dizajniran za pružanje optimalnog fiziološkog odgovora za vas, vaše najmilije, pa čak i vaše kućne ljubimce. Crvena svjetlost koju koristi FlexBeam nije invazivna, nije toksična i znanstveno je podržana tisućama recenziranih studija, klinički dokazanih da podupiru prirodnu sposobnost tijela za ozdravljenjem. Za razliku od bilo kojeg drugog uređaja za oporavak pomoću infracrvene svjetlosti na tržištu, FlexBeam je dizajniran za ljudsko tijelo. Njegov jedinstveni dizajn omogućuje svjetlosti da prodre duboko u teško dostupna područja tijela, kao što su koljeno i zglob ramena, što je nemoguće postići s ravnim svjetlosnim panelima.

  Kako radi FlexBeam?

  S tehnologijom razvijenom od strane NASA-e, FlexBeam je prvi uređaj za infracrvenu terapiju koji nudi lokaliziranu svjetlost tamo gdje vam je potrebna. Stručnjaci iz Research Health posvetili su sate istraživanju, razvoju i testiranju FlexBeama i stvorili najbolje prijenosno crveno svjetlo na tržištu!

  Jedinstveni dizajn omogućuje crvenoj svjetlosti da cilja određena područja tijela, poput koljena, leđa ili ramena, itd. Ova područja su teško dostupna drugim konvencionalnim alatima za infracrvenu terapiju. To znači da dobivate prednosti korištenja infracrvene svjetlosti izravno u mišićima i zglobovima koje želite. Sjajne stvari ovdje ne staju.

  Evo još 6 razloga zašto je FlexBeam pravi proizvod za vas:

  1. Lako podesive velcro trake - Velcro trake omogućuju vam prilagodbu uređaja i primjenu crvene svjetlosti bilo gdje na tijelu. Trake su toliko praktične da možete kuhati, čitati ili gledati svoje omiljene serije dok koristite FlexBeam.
  2. 3 razine intenziteta - Većina proizvoda s crvenom svjetlošću ima samo jednu razinu intenziteta. FlexBeam nudi tri unaprijed postavljene postavke, omogućujući vam uživanje u različitim intenzitetima kako biste maksimizirali zdravstvene prednosti koje ćete iskusiti.
  3. Super snažna baterija - Ovaj proizvod dolazi s baterijom koja traje 5 sesija s jednim punjenjem.
  4. Ultra lagana torba za nošenje - Ponesite svoj FlexBeam bilo gdje sa sobom s laganom i robusnom torbom za nošenje.
  5. Dvogodišnje jamstvo - Bilo koji mali problem s uređajem popravit ćemo u okviru dvogodišnjeg jamstva.

  SPECIFIKACIJE:

  • Dimenzije: 35 cm x 13,5 cm x 4,5 cm;
  • Težina: 775 g / 1,65 lbs;
  • Dostupne boje: ugljeno siva;
  • Valna duljina: 635 nm + 810-850 nm;
  • Materijali: ABS-PC plastika i silikon;
  • Jamstvo: 2 godine.
  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *