Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  Sustav obnove krioterapije ICEBEIN - hladni zrak - L/XXL

  Proizvođač: Recosport
  To je jedinstveni sve-u-jednom krio oporavak sustav koji vam pomaže postići nove standarde izvedbe, skraćujući vrijeme oporavka i omogućujući kvalitetnije treninge i natjecanja.
  SKU: FIT01083
  7.000,00 RON
  i h

  Brže, dalje, bolje i jači - Razlog zašto smo razvili sustav oporavka Icebein! To je jedinstveni sve-u-jednom krio oporavak sustav koji vam pomaže postići nove standarde izvedbe, skraćujući vrijeme oporavka i omogućujući kvalitetnije treninge i natjecanja.

  Jednako važni kao pažljivo planirani treninzi su i sesije oporavka!

  Icebein sustav oporavka.

  Sastoji se od hlađenja, tzv. hladnjaka, i hlača, Icebein Legs I. Hlađenje i hlače jednostavno se povezuju, a ohlađena voda može neprestano cirkulirati. Dakle, Icebein sustav oporavka hladi sve mišiće, tetive i ligamente nogu i stražnjice na holističan i ujednačen način. Stoga je to moderan, higijenski i ekološki prihvatljiviji alternativni od leda.

  1. Icebein Chiller I Icebein Chiller I hladi vodu sa sobne temperature do 5° Celzijevih stupnjeva. I to u samo 10 minuta! Željena temperatura vode može se individualno postaviti na zaslonu. Pritiskom na gumb, hlađena voda neprekidno se pumpa kroz "Icebein Legs", osiguravajući stalno hlađenje donjih ekstremiteta.
  2. Icebein Legs I sastoji se od dva jedinstvena dijela. Icebein Softshell I hlače i Icebein Cooling Pads II.

  Icebein Softshell hlače. Icebein Softshell hlače izrađene su od visokokvalitetnog softshell materijala i podstavljene vunom iznutra. Zahvaljujući 6 različitih veličina i čičak zatvaranjima sa strane, hlače se mogu prilagoditi bilo kojem obliku nogu.

  Icebein Cooling Pads II. Icebein Cooling Pads II izrađene su od garantiranog koži prijateljskog poliuretanskog plastika. Glatko prilagođavanje, kao i debljina materijala osigurava konstantno i ujednačeno hlađenje mišića nogu i stražnjice.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *