Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  INTELECT NEO - Kombinirani multifunkcionalni sportski oporavak

  Njegov pametan dizajn (rezultat više od 100.000 sati intenzivnog istraživanja i razvoja) inteligentan je u pogledu karakteristika, upotrebljivosti i kliničke tehnologije. Pruža izvanredno iskustvo pacijentu i terapeutu.
  SKU: FIT077345
  16.500,00 RON
  i h

  KOMBINACIJA NE UKLJUČUJE PRIBOR!

  Intelect Neo je novi standard u metodama fizikalne medicine.

  Intelect Neo kombinira pet opcija za slide-in, plug and play;

  • Kanal 1/2 stimulacija,
  • Kanal 1/2 stimulacija/EMG,
  • Kanal 3/4 stimulacija,
  • Laser
  • Ultrazvuk
  • Vakuum

  Također, dostupni su vakuum elektroda moduli za instalaciju na vašu terapijsku kolica.

  Njegov inteligentan dizajn (rezultat više od 100.000 sati intenzivnog istraživanja i razvoja) pametan je u pogledu karakteristika, korisnosti i kliničke tehnologije. Pruža izuzetno iskustvo pacijentima i terapeutima.

  Svaki element Intelect Neo-a specijalno je stvoren, omogućavajući kliničaru da pruži neusporedivu upotrebu snažnog i pažljivo dizajniranog uređaja, osnažujući ih da pruže pacijentima neusporedivu razinu rehabilitacije.

  Intelect Neo vam pruža povjerenje i kontrolu nad rezultatima postignutim terapijama na temelju kliničkih podataka.

  Klinički protokol konfiguracije

  Intelect Neo je jednostavan za korištenje i užitak za navigaciju, zahvaljujući Kliničkom protokolu konfiguracije (CPS), koji vas vodi kroz funkcije uređaja i svaku terapiju.

  Sa snagom Intelect Neo-a, imate sveobuhvatnu referentnu biblioteku koja pruža detaljne informacije o terapiji, tretmanima i patologijama, sve na dohvat ruke.

  Odabirom pacijentovih indikacija, pojavit će se popis odgovarajućih protokola. Predloženi protokoli popraćeni su dostupnim kliničkim istraživanjima koja vam omogućuju identificiranje i procjenu dokumentiranih dokaza i rezultata. Ovo ne samo da pomaže u olakšavanju prilagođenih tretmana potrebama svakog pacijenta, već vam omogućuje poboljšanje svakodnevne učinkovitosti klinike, smanjenje rizika i postizanje optimalne ravnoteže između troškova i kvalitete skrbi. Štoviše, sve ovo se upravlja putem elektronskog zapisa pacijenta.

  Osim svojih protokola, Intelect Neo nudi anatomsku biblioteku koja prikazuje niz patologija, olakšavajući komunikaciju s pacijentima o njihovom stanju i educiranje o dodatnim opcijama liječenja unutar i izvan prakse.

  Intelect Neo je dizajniran prema vašem načinu rada.

  Klinička izvrsnost i povećana produktivnost daju vam slobodu da imate oboje.

  Personalizirani meniji, izgrađeni po korisničkoj memoriji

  Personalizirani programi unutar sučelja, spremite omiljene tretmane ili pacijente i prilagodite sustav kako biste precizno odgovarali praksi i profilima pacijenata.

  Funkcija više pacijenata omogućuje vam da istovremeno tretirate dvoje ili čak troje pacijenata, omogućavajući vam učinkovito upravljanje tretmanima i maksimizaciju upotrebe u praksi.

  Nadzirana upotreba

  Modul vam omogućuje pokretanje jednog ili više protokola i dopuštanje da se izvršavaju kroz ciklus dok sudjelujete u drugim zadacima.

  Prilagođeno izvještavanje o pacijentu

  Visokobrzinski USB priključak omogućuje jednostavan i učinkovit prijenos pacijentovih informacija za dokumentiranje i konzultacije terapije.

  Oblik i funkcija prilagođeni vašoj praksi

  Pametan dizajn, ergonomija i aktivna inteligencija pomažu Intelect Neo-u da postigne visoke performanse.

  Upravljački zaslon

  Zaslon se može okretati i naginjati u rasponu od 90 stupnjeva za poboljšanu vidljivost pacijenta, privatnost i maksimalnu dostupnost za praktičare.

  Korisničko sučelje

  10,4-inčni (26,4 cm) TFT LCD zaslon osjetljiv na dodir, u boji, pun boja, prikazuje naredbe, podatke i slike u jasnim, živopisnim detaljima, uključujući izvanrednu anatomsku biblioteku klasičnih slika anatomije i životnih slika patologije.

  Integrirani okviri za aplikatore

  Izdržljivi i funkcionalni, Neo vam omogućuje da smjestite ultrazvučni aplikator, laserski aplikator ili oboje - prilagođeno vašim potrebama. Osim toga, ovi držači aplikatora modularni su i mogu se odvojiti od baze ili zamijeniti.

  Upravljanje kablovima

  Inovativni sustav upravljanja kabelima osigurava pristup i organizaciju oko cijele jedinice. Kablovi se mogu umetnuti s desne ili lijeve strane za optimalno pozicioniranje i lako spajanje.

  Kartuša ili konfiguracijski stol

  Potpuno modularna konfiguracija omogućuje vam odabir komponenti koje najbolje odgovaraju vašoj praksi: ergonomska osnovna jedinica, kolica i šest modula. Osnovna jedinica ima integriranu bazu s diskretnim i snažnim ručkama za prijenos. Kvalitetna kolica stabilna su, podesiva po visini, lako se kreću i uključuju tri prostrana ladica za pohranu s čvrstim tračnicama za vuču.

  Kvaliteta i pouzdanost

  Vaše potpuno zadovoljstvo naša je najviša prioriteta. Kvaliteta i pouzdanost temelj su Intelect Neo-a i ono što stoji iza Chattanooga-ine obećanja svakog dana.

  Chattanooga, vaš pouzdani brand

  Povjerenje dolazi iz suradnje. Kao vodeći brand posvećen podršci terapeutima u pružanju učinkovitih rehabilitacijskih rješenja, točno je ono što nastojimo uspostaviti. Temeljna faza našeg razvoja sastoji se u tome da tesno surađujemo s našim klijentima u glasovnim vježbama koje osiguravaju da zahtjevi proizvoda proizlaze iz vaših potreba. Pratimo našu izvedbu i izvlačimo pouke, jer se neprestano trudimo pružiti vam najvišu kvalitetu.

  Intelect Neo s ponosom je dizajniran, proizveden i sastavljen u našem sjedištu DJO Global u Visti, Kalifornija.

  Saznajte više o Intelect Neo-u i propisujte ih svojim pacijentima; napravite demonstraciju danas i vidite kako vrhunski fizioterapeutski uređaj s pojednostavljenim korisničkim sučeljem može povećati vašu sposobnost postizanja optimalnih rezultata.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *