Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  OSTROVIT VITAMIN D3 4000 + K2 MK-7 100ML

  Proizvođač: OstroVit
  Vitamin D3 doprinosi jačanju imunološkog sustava i održavanju metabolizma kalcija i fosfata, dok vitamin K2 sudjeluje u procesu koagulacije.
  SKU: FIT007339
  Dostupnost: 58 na zalihi
  7,60 RON
  Vaša cijena: 6,84 RON
  i h

  Vitamin D3 doprinosi jačanju imunološkog sustava i održavanju metabolizma kalcija i fosfata, dok vitamin K2 sudjeluje u procesu koagulacije. Kada se koriste zajedno, imaju značajan utjecaj na očuvanje zdravlja zuba i kostiju.

  Odrasli mlađi od 75 godina - ½ bočice (50 ml) dnevno; odrasli stariji od 75 godina - 1 bočica dnevno. Protresite prije upotrebe. Ne konzumirajte više od 1 porcije dnevno. Proizvod je namijenjen odraslima. Talog je prirodna pojava. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 48 sati.

  Ne koristite ako ste alergični na bilo koji od sastojaka dodatka prehrani. Proizvod se ne smije koristiti za djecu, trudnice ili dojilje, niti za osobe koje uzimaju antikoagulante koji sadrže antagoniste vitamina K (npr. varfarin i acenokumarol). Dodatak prehrani ne smije zamijeniti raznovrsnu prehranu. Preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Čuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi od 2-25 °C. Zaštititi od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Držite izvan dohvata djece.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *