Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  WIRELESS PROFESSIONAL 2CH STANDARD

  Stimulator bežični s 2 kanala razvijen za fizioterapeute i rehabilitacijske klinike koje zahtijevaju standardnu bežičnu opciju za elektrostimulaciju.
  SKU: FIT030244
  4.000,00 RON
  i h

  WIRELESS PROFESSIONAL 2 CH STANDARD je stimulator bežični s 2 kanala razvijen za fizioterapeute i rehabilitacijske klinike koje zahtijevaju standardnu bežičnu opciju za elektrostimulaciju.

  Isporučuje se s 2 modula, 1 daljinskim upravljačem i baznom stanicom za punjenje, zadovoljavajući sve zahtjeve koje postavlja profesionalac za lako upotrebljiv uređaj za elektroterapiju koji upravlja standardnim bolom, vaskularnim bolestima i stimulacijom mišića.

  Molimo vas da imajte na umu da ovaj proizvod dostupan je na određenim međunarodnim tržištima; nije dostupan u SAD-u. Kontaktirajte nas za više detalja.

  Programi

  4 standardne kategorije programa:

  Rehabilitacija I Bol I Vaskularno kondicioniranje I Standardna konfiguracija programa - 2CH BEŽIČNA TEHNOLOGIJA

  Uklonite ograničenja za vas i vaše pacijente. Pružite svojim pacijentima potpunu slobodu kretanja, olakšavajući manipulaciju pacijenta i omogućujući vam da kombinirate aktivne vježbe s elektrostimulacijom za bolje rezultate.

  TEHNOLOGIJA PAMETNIH MIŠIĆA

  4 funkcije Mi-Scan, Mi-Tens, Mi-Range i Mi-Action dostupne su na svakom modulu (isporučuju se 2 modula).

  DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Dizajn prilagođen profesionalnoj upotrebi s silikonskom tipkovnicom koja djeluje kao zaštita od prodiranja vode i gela te pruža bolje ergonomske uvjete za korištenje tipkovnice i tipki.

  OPCIJA TENS

  Odaberite program i dodajte TENS na druge kanale. To omogućuje liječenje dviju različitih dijelova tijela, dvoje pacijenata istovremeno ili kombinaciju TENS-a i NMES-a kada je takva vrsta stimulacije potrebna.

  SKOČI NA

  Upravljajte vremenom tretmana i pređite izravno na sljedeću fazu (oporavak) kada je potrebno.

  AUTONOMIJA I BRZO PUNJENJE

  Dnevna autonomija korištenja uz punjač uključen u komplet, potpuno punjenje traje najviše 1,5 sat.

  ZNANJE UNUTAR

  Položaj elektroda, parametri programa i objašnjenje programa dostupni izravno na daljinskom upravljaču.

  SOFTVER

  Kreirajte popis vaših pacijenata i povijest, izradite prilagođene programe stimulacije.

  GARANCIJA

  Jamstvo je 3 godine od datuma kupnje.

  OBLIK VALA

  Simetrični bifazni val 100% kompenziran

  Upute:

  Fizioterapijska jedinica naznačena je u liječenju većine ozljeda i bolesti mišićno-koštanog sustava, kao i u postoperativnom liječenju nakon artikularnih kirurških zahvata te u liječenju više indikacija boli.

  Primjeri: Kao NMES uređaj, indikacije su za sljedeće bolesti:

  Usporavanje ili sprječavanje atrofije mišića održavanjem ili povećanjem opsega pokreta Reeducacija mišića Opustanje mišićnih grčeva Povećanje lokalne cirkulacije krvi

  Kao TENS uređaj, indikacije su za sljedeće bolesti:

  Simptomatsko olakšanje i upravljanje kroničnom nekontroliranom boli Adjuvantno liječenje za akutnu postoperativnu i posttraumatsku bol Olakšanje boli povezane s artritisom.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *