Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  REBOOTS GO X - Kompresijski sustav

  DOSTAVA PO NARUDŽBI U ROKU OD 10 DANA!
  SKU: FIT29006
  *
  6.340,00 RON
  i h

  Vizija iza razvoja Reboots Go X bila je ponuditi sportašima diljem svijeta jedinstven i učinkovit sustav oporavka, temeljen na individualnim potrebama, kombinirajući sva Rebootsova znanja u području masaže kompresijom. Rezultat je maksimalna sloboda, personalizacija i jednostavnost korištenja, bez kompromisa u performansama, s novim Reboots Go X!

  Zahvaljujući novoj AirX tehnologiji, Reboots Go X ne zahtijeva sustav crijeva i, stoga, nudi neograničenu slobodu kretanja te je jednostavan za oblačenje i skidanje.

  S trajanjem baterije od 1,5 sati, Go X je idealan pratitelj za pripreme, natjecanja ili sportske odmore. Maksimalni pritisak od 180 mmHg iz 16 preklapajućih zračnih komora može se pojedinačno kontrolirati putem Reboots aplikacije kako bi oporavak bio što personaliziraniji.

  AirX TEHNOLOGIJA

  Reboots je revolucionirao sustav pumpi s novom AirX tehnologijom, koja omogućuje povezivanje pojedinačnih pumpi izravno s zračnim komorama hlača. Time se eliminira potreba za crijevima i velikom kontrolnom jedinicom. Osim toga, svaka od 16 komora može se pojedinačno podesiti kako bi se pružila najbolja, najtiša i najpersonaliziranija kompresijska masaža do sada!

  REBOOTS APLIKACIJA

  Zahvaljujući Reboots aplikaciji, svaka pumpa može se pojedinačno kontrolirati, a intenzitet pritiska može se prilagoditi vašim osobnim preferencijama. Birajte između 8 programa oporavka, kreirajte vlastite sekvence regeneracije, odaberite brzi start program i spremite omiljene postavke za sljedeću sesiju. Reboots aplikacija nudi beskrajne mogućnosti za savršeno prilagođavanje Reboots masaže vašim potrebama: vaš pritisak, vaši programi, vaš izbor za oporavak.

  TEHNOLOGIJA PREKLAPANJA

  S inovativnom tehnologijom preklapanja, 8 preklapajućih zračnih komora po nozi savršeno su usklađene. Preklapanje je važno za ravnomjernu raspodjelu pritiska po cijelom području kompresije. To sprječava nakupljanje tekućine i osigurava kontinuiran i učinkovit protok krvi u jednom smjeru za iznimno glatku masažu.

  TEHNIČKE INFORMACIJE:

  • Težina: 4,2 KG

  Dostupne veličine:

  • S/M: 65-84cm (visina tijela 160-180cm)
  • L: >85cm (visina tijela 180-200cm)

  Paket sadrži:

  • Reboots GoX
  • Kontrolni uređaj s baterijom
  • Punjač
  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *